okt
2019

Dyrka Candy Knox i en camshow

Tjo ho! Jag tror att jag precis startade en sekt här. Så jag kom på att jag borde missionera och sprida det goda ordet för att få några nya anhängare till min sekt.

Som en lojal anhängare är du redo att dyrka och lyda din gudinna Candy Knox. Och du vill alltid imponera och göra mig lycklig.

Så hur går man med i Candy Knox sekt och blir en dyrkande undersåte då?

Det är viktigt att du ser dig själv som min undersåte och att du är undergiven mig.

Det är mycket viktigt att sekten alltid har en stark närvaro i ditt liv. Kontentan är egentligen att ska man följa någon och vara undergiven så är det mig.

Ljusrosa raffset i spets
Ljusrosa raffset i spets, med behå, stringtrosa, höfthållare och stayups.

Något som skulle ses som ett bevis för att du är hängiven sekten är att du gör allt för att jag ska lyckas hålla fast dig i min sekt. Du behöver även alltid tycka att jag är underbar och läcker och gilla sekten i största allmänhet.

Regler för att vara med i sekten och Candy Knox budord:

  1. Det finns bara en superskön, snygg och härlig gudinna på 5 bokstäver: CANDY.
  2. Camshow är ett bra tillfälle att få dyrka och för att förhindra att man tappar intresset för sekten.
  3. Man behöver be om lov för att få smeka sig själv.

Läs även Candy Knox aldrig tidigare sedda porrfilmer, om när jag bestämde mig för att göra något mer drastiskt, och började intressera mig för att klippa porrfilm. Alltså på det rätta sättet med sax och videoredigeringsutrustning.

Jag spanar in kukavtryck och får storhetsvansinne, men det är ju lätt hänt när man är en så läcker sektledare som jag är. I tredje delen av följetongen uppmanar jag dig att bli undersåte till din gudinna Candy Knox, med Bli en undergiven man och gör Candy Knox lycklig.

Puss Puss Din gudinna Candy Knox